Een van mijn favoriete onderdelen van vakantie vieren in het buitenland, is rondneuzen in buitenlandse supermarkten en zoveel mogelijk lokale producten proberen. Voor Spanje zijn dat natuurlijk de typische jamón, chorizo, olijven en veel meer. Door het Coronavirus hebben veel mensen dit jaar hun vakantieplannen moeten cancelen. Dat is natuurlijk hartstikke jammer en daarom hebben we iets bedacht om alsnog Spaanse sferen en producten te kunnen ervaren en proeven, maar dan gewoon lekker thuis.

Ervaar Spanje Thuis

We hebben drie verschillende pakketjes samengesteld met een selectie van 10 van de meest typische Spaanse producten. Je kunt hierbij kiezen uit een basis pakket, een top pakket en een luxe pakket. Elk pakket is dus net even anders, maar heeft wel de typische producten zoals Spaanse ham, olijven en paté. Hieronder zie je wat er precies in welk pakket zit. WIl je meer informatie over de verschillende producten, klik dan hier. De prijzen zijn exclusief 15 euro verzendkosten. Het pakket zal binnen ongeveer 4 werkdagen bij je aankomen. Als je meer informatie wilt of een bestelling wilt plaatsen, scroll dan naar beneden en vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op :)

Basis Pakket – 35

Top Pakket – 49€

Luxe Pakket – 65

Voor meer informatie of een bestelling stuur je een berichtje via onderstaand contactformulier en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Mail ons