Excursies en dagtrips in Valencia met korting

Valencia heeft ontzettend veel te bieden. Niet alleen in de stad zelf, maar ook in de directe omgeving is er van alles te doen en te zien. Een excursie vanuit de stad Valencia is dus een goed idee, en al helemaal als dat met korting kan!

Er zijn verschillende bedrijven die speciale excursies en tours in het Engels aanbieden, zodat je alles uit je excursie in de provincie Valencia kunt halen. Eén daarvan is Valencia&go, een jong bedrijf van lokale gidsen. Ze organiseren veel leuke excursies naar verschillende plekken in de nabij omgeving van Valencia. Deze excursies in het Engels zijn inclusief vervoer, entreetickets en een privé tour.

Als je boekt via Valencia&go met mijn persoonlijke code, ervaarvalencia10, dan krijg je 10% korting op de totaalprijs van de dagtrip! Deze code vul je in wanneer je de reservering maakt. Hieronder lees je welke dagtrips je met Valencia&go kunt maken.

Tip! Houdt je van escape rooms? Dan is dit voor jou een super leuke manier om de stad te ontdekken!

Een excursie naar Albufera in Valencia

Het mooie natuurgebied vlak buiten Valencia is perfect voor een dagje weg. Valencia&go haalt je op voor deze excursie met een busje van een vooraf afgesproken plek in Valencia. Deze tour begint met een bezoek aan het strand van El Saler, waarna de route verder gaat naar het grote meer van Albufera. Daarna bezoek je het dorpje Palmar en maak je een mooie boottocht over het meer. Hierbij zie je de beroemde zonsondergang in het meer. Bij de tour zit vervoer, een officiële gids en een boottocht inbegrepen. Kijk hier voor meer informatie en reserveer met de code ervaarvalencia10 voor 10% korting.

Bezoek de grotten van San Jose

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en bijzondere excursie naar een plek in Valencia waar je anders nooit zou komen? Dan is de excursie naar de grotten van San Jose een hele leuke optie! In deze grot vind je de langste ondergrondse rivier van Europa. Het bezoek leg je voor een groot gedeelte dan ook af in boot! Bij deze excursie zit vervoer, een bezoek van een uur aan de grot, een officiele gids én een bezoek aan het prehistorische, Iberische dorp naast de grot inbegrepen. Na afloop wordt je weer netjes naar het ophaalpunt in Valencia gebracht. Via deze link reserveer je met de code ervaarvalenca10 met 10 % korting!

Wijn proeven in Requena en Utiel

De beroemde wijnvelden van Valencia vind je in de stadjes Requena en Utiel, op ongeveer een uur rijden van de stad Valencia. Met Valencia&go kun je gedurende een hele of een halve dag een excursie maken naar deze wijnvelden in Valencia. Tijdens deze trip bezoek je de grotten waar al eeuwen lang wijn wordt bewaard. Ook bezoek je twee bijzondere wijngaarden, waar je een rondleiding krijgt en je alles te weten komt over het proces van wijn maken. Daarbij zit ook een wijnproeverij met verschillende producten uit deze zone. De hele dag is er een officiële gids mee. Kijk hier voor de prijzen en reserveer met kortingscode ervaarvalencia10 voor 10 % korting.

Leer de geschiedenis van historisch Sagunto kennen

Sagunto ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Valencia. Deze stad barst van de historie. Met de excursie van Valencia&go bezoek je met een officiële gids onder andere het archeologische museum, waar je opgravingen uit Sagunto kunt zien uit de achtste eeuw voor Christus. Ook zit er een bezoek bij het grote kasteel op de heuvel inbegrepen. Dit kasteel heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van Valencia en is al 2000(!) jaar oud. Je kunt bij deze excursie vanuit Valencia kiezen voor een tour met of zonder vervoer. Het programma duurt ongeveer vier uur. Reserveer via deze link met de code ervaarvalencia10 voor 10 % korting.

Een excursie naar Xátiva, Valencia

Een ander beroemd kasteel in de buurt van Valencia, is het kasteel van Xátiva. Dit imposante bouwwerk op de heuvel zie je vanaf de snelweg al goed liggen. Bij deze excursie kun je net als bij Sangunto kiezen voor een tour met of zonder vervoer vanuit Valencia. Met vervoer is daarentegen wel zo gemakkelijk. Je wordt opgehaald in Valencia met een busje en binnen drie kwartier ben je in Xativa. Hier bezoek je het kasteel en hoor je alles over de indrukwekkende geschiedenis van een officiële gids. Ook bezoek je het bijzondere stadscentrum. Geniet vooral van het prachtige uitzicht! Reserveer hier met 10 % korting met de code ervaarvalencia10.

Ben je opzoek naar een hotel in het centrum van Valencia? Hier vind je de beste hotels en kun je direct reserveren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.