Dit doe je cadeau aan Spanje-liefhebbers

Ben je op zoek naar een cadeau voor iemand die van Spanje houdt en heb je inspiratie nodig? Dan ben je hier aan het goede adres. Of het nu is voor kerst, Sinterklaas of een verjaardag, hier lees je wat je het beste kunt kopen voor Spanje-liefhebbers.

Geef een leuk boek over Spanje cadeau

In dit boekje lees je over alle merkwaardigheden van Spanje. De hoofdstukken zijn opgedeeld in anekdotes en behandelen de bijzonderheden over Spanje. Dit gaat van typische Spaanse gewoontes, taal, eten en andere dingen zoals dubbel geparkeerd staan. Dit boek is geschikt voor iedereen die met Spanje in aanraking komt, zoals een Erasmus student, expat of vakantieganger. Een andere aanrader is dit boek over Spanje.

Een cadeau om de Spaanse taal snel te leren

Als iemand vaak in Spanje komt, is het wel zo handig de taal onder de knie te krijgen. Het boek ‘Spaans voor Dummies’ is een leuke en toegankelijke manier om wat Spaans te leren. Het behandelt alle nodige grammatica en taalsituaties die iemand nodig kan hebben. Daarnaast staan er allerlei leuke culturele weetjes in. In het boek vind je een link naar het online gedeelte. Hier kun je luisteren naar de ingesproken delen van het boek terwijl je meeleest! Een handig cadeau voor iemand die vaak naar Spanje gaat dus.

Voor Spanje én kookliefhebbers

De Spaanse keuken heeft veel te bieden. Van paella, verschillende soorten tapas en allerlei bijzondere toetjes, de mediterrane keuken is van alle markten thuis. Het is daarom een leuk idee een Spaans kookboek cadeau te geven aan een echte liefhebber van Spanje. Zo kan diegene Spanje in huis halen óf indruk maken met de beste Spaanse gerechten.

Een paella-pan voor paella-succes

Een echt goede paella maken is een kunst. Het zit hem vooral in het gebruik van de juiste gerechten en kruiden. Maar het is ook belangrijk dat je een goede pan tot je beschikking hebt. En dan heb ik het over een échte paella-pan. Je hebt hem in allerlei maten en daarmee is het een origineel cadeau. Afhankelijk van de maat van je fornuis en voor hoeveel mensen je wilt koken, kun je een geschikte pan uitzoeken.

Doe een sangría-set cadeau

Een ander origineel cadeau om aan een Spanje-liefhebber te geven is een sangría-set. Bijvoorbeeld deze karaf die alle ingrediënten heeft om snel en gemakkelijk een zomerse sangría op tafel te zetten. Je hoeft er alleen maar water aan toe te voegen en het 30 minuten te laten staan. Als de fles leeg is, kun je deze een aantal keer opnieuw bijvullen. Een leuk en origineel cadeau. Proost!

Olijfolie, het vloeibare goud

Olijfolie in Spanje is zoiets als kaas in Nederland. Een typischer product kun je bijna niet vinden. Spanjaarden koken ermee, doen het over salades of simpelweg op een geroosterde boterham. Hartstikke goed voor de gezondheid, want het zit vol met goede vetten. Ze houden zó van olijfolie, dat ze het vloeibaar goud noemen. Het merk Oro Bailen is één van de beste olijfolies van Spanje. Deze geschenk-set is dus ook perfect om cadeau te doen aan iemand die van Spanje houdt én graag verschillende soorten olijfolie wilt proeven.

Reisgids over Spanje

Gaat degene waar je een cadeautje voor moet kopen binnenkort naar Spanje? Dan is het een idee om hem of haar een reisgids te geven. Bij Bol.com zijn er veel verschillenden te vinden. Wil je meer info over de verschillende reisgidsen die er te vinden zijn over bijvoorbeeld Valencia, dan kun je hier een kijkje nemen.

Tapasschaaltjes

Een gezellig avondje met allerlei hapjes. Het is leuk als je daar mooie schaaltjes voor hebt. Zo kun je de patatas bravas, jamón, blokjes kaas en tapanade op een echt Spaanse manier serveren. Ben je dus op zoek naar een origineel cadeau voor iemand die gek is van Spanje? Bekijk dan deze mooie set tapasschaaltjes.

Benieuwd naar typische Spaanse producten? Je vindt ze hier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.