Gratis fietsroute door Valencia

Valencia is de ideale stad om fietsend te verkennen. Er zijn talloze plekken waar je fietsen kunt huren en de stad is met de jaren steeds vriendelijker geworden voor mensen op de fiets. Inmiddels zijn overal fietspaden te vinden. Een gratis fietsroute door Valencia komt dus zeker van pas!

Digitale fietsroute

Mijn gratis fietsroute door Valencia loopt door het centrum, het Turiapark en komt ook bij het strand. In totaal is de route 9 kilometer lang en komt langs 13 interessante punten. Daarnaast krijg je de belangrijkste info bij de bezienswaardigheden die je tegenkomt. Wil je meer info over wat er te zien is, dan kun je altijd hier een kijkje nemen.

Hoe kun je de fietsroute downloaden?

Je ontvangt de gratis fietsroute door Valencia, door je emailadres achter te laten via deze link. Via deze link schrijf je je ook direct in voor mijn nieuwe nieuwsbrief waar ik heel erg trots op ben! Deze nieuwsbrief verstuur ik 1 keer per maand en bestaat uit leuke tips over Valencia en de laatste artikelen van mijn site. Het is geen spam en geheel vrijblijvend.

Dit wil ik!

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er op deze website gebeurd? En ben je benieuwd naar speciale tips over Valencia en wil je alles weten over aankomende evenementen? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief van Ervaar Valencia en krijg de gratis fietsroute kado! Deze kun je direct downloaden wanneer je je inschrijving compleet is. Check dus vooral direct na inschrijving je mailbox.

Klik op deze link en laat je emailadres achter! Welkom bij de club!

gratis fietsroute valencia
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.